Οικουμενικον Πατριαρχείον
Οικουμενικον Πατριαρχείον
Οικουμενικον Πατριαρχείον

 

 

ΕΓΙΝΕ Η ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΩΝ ΚΤΗΡΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ

ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΚΑΙ ΑΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ

«ΘΕΟΜΗΤΩΡ»

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019


Το πρωΐ της Παρασκευής 2ας Αυγούστου 2019 πραγματοποιήθηκε η παράδοση των Κτηριακών Εγκαταστάσεων του Κέντρου Πολιτισμικής και Κοινωνικής Διακονίας της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου «ΘΕΟΜΗΤΩΡ», οι εργασίες στο οποίο ολοκληρώθηκαν με τη Χάρη του Θεού και την κατάλληλη αξιοποίηση της κληρονομιάς του Μεγάλου Ευεργέτου της τοπικής μας Εκκλησίας, μακαριστού συμπολίτη μας Γεωργίου Τσικόγια.

 

Εκ μέρους της Τεχνικής - Κατασκευαστικής Εταιρίας «ΟΙΚΟ-ΔΟΜΗ Τεχνική Ο.Ε.» το έργο παρέδωσε ο Ηλεκτρολόγος-Μηχανικός κ. Ιωάννης Πεσδεμιώτης. Η Επιτροπή παραλαβής του έργου αποτελούνταν από το Σεβ. Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγένιο, τους Αιδεσ. Πρωτ. Χριστόφορο Κατσιπουλάκη και Δημήτριο Σωπασουδάκη, Πρόεδρο του Ιερατικού Συνδέσμου της Μητροπόλεως, την Διευθύντρια της Δ.Ο.Υ. Ρεθύμνου κ. Ελένη Βαρνάβα, τον Γραμματέα της Ιεράς Μητροπόλεως κ. Γεώργιο Σηφάκη, Θεολόγο, και τον υπεύθυνο του κοινωνικού έργου της Μητροπόλεως, Αιδεσ. Πρωτ. Γεώργιο Γαλεράκη. Επίσης παρέστη ο Αρχιτέκτων κ. Μίνως Αλεφαντινός, ο οποίος από πλευράς Μητροπόλεως ήλεγχε το έργο κατά το διάστημα των εργασιών.

 

Μετά τον έλεγχο και τις ενημερώσεις αλλά και αυτοψία των χώρων υπεγράφησαν τα σχετικά πρωτόκολλα.

 

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγένιος ευχαρίστησε όλους για την καλή συνεργασία και εξέφρασε τη χαρά του για το γεγονός. Ήδη, όπως είπε, έχουν ετοιμαστεί οι σχετικές τροποποιήσεις στο παλαιό Καταστατικό του Ιδρύματος και προσεχώς, αφού εγκριθούν από την Ιερά Επαρχιακή Σύνοδο της Εκκλησίας Κρήτης, θα δημοσιευθούν στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως προκειμένου να αρχίσει η λειτουργία του Κέντρου.

 

 

 
© 2010 Ιερά Μητρόπολις Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, Ρέθυμνο, Κρήτη - Τηλεφωνικό Κέντρο 28310 22415 - Fax 28310 28557
 

Ρέθυμνο 

HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno 

Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
powered by HOTSoft.gr
internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες