Οικουμενικον Πατριαρχείον
Οικουμενικον Πατριαρχείον
Οικουμενικον Πατριαρχείον

 

 

Η ΙΕΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΤΟΥ ΓΕΝΕΘΛΙΟΥ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ

ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΚΑΛΟΝΥΚΤΙΟΥ

7 ΚΑΙ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017


   Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και την συμμετοχή πολλών Θεοτοκόφιλων πιστών εορτάσθηκε και φέτος το Γενέθιον της Υπεραγίας Θεοτόκου στον φερώνυμο Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Ενορίας Καλονυκτίου.

 

   Την παραμονή της Εορτής, 7 Σεπτεμβρίου 2017, τελέσθηκε ο Μέγας Πανηγυρικός εσπερινός προεξάρχοντος του Παν. Αρχιμ. Ιωάννου Κουφουδάκη, Ηγουμένου της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Προφήτου Ηλιού Ρουστίκων, ο οποίος κήρυξε και τον Θείο Λόγο, με τη συμμετοχή Ιερέων της Μητροπόλεώς μας.

   Ανήμερα της Εορτής, 8 Σεπτεμβρίου 2017, τελέσθηκαν ο Όρθρος και εν συνεχεία Ιερατικό Συλλείτουργο, προεξάρχοντος του Παν. Αρχιμ. Πορφυρίου Αουάντ, Ηγουμένου της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χαλέπας Μυλοπόταμου, ο οποίος κήρυξε και τον Θείο Λόγο.

   Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας πραγματοποιήθηκε η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας μας στους δρόμους του χωριού και ακολούθως η ευλόγηση των άρτων.

   Μετά το πέρας των Λατρευτικών εκδηλώσεων, προσφέρθηκε σε όλους τους προσκυνητές εόρτιος τράπεζα στον προαύλειο χώρο του Ιερού Ναού.

   Ευχαριστούμε από καρδιάς τους αδελφούς Ιερείς που μας τίμησαν με την παρουσία τους, τους καλλικέλαδους Ιεροψάλτες μας που λάμπρυναν την Πανύγηρή μας καθώς και όλους όσοι συνέδραμαν και εφέτος στην διοργάνωση και πραγματοποίηση της Πανηγύρεως.

   Ευχόμαστε σε όλους η Παναγία μας να τους χαριτώνει με τις πλουσιόδωρες ευεργεσίες Της.

 

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο

 

 

 
© 2010 Ιερά Μητρόπολις Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, Ρέθυμνο, Κρήτη - Τηλεφωνικό Κέντρο 28310 22415 - Fax 28310 28557
 

Ρέθυμνο 

HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno 

Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
powered by HOTSoft.gr
internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες