Οικουμενικον Πατριαρχείον
Οικουμενικον Πατριαρχείον
Οικουμενικον Πατριαρχείον

 

 

ΠΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΙΝΕΣΕΙΣ

ΤΟΥ ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ

ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΚΑΙ ΑΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ κ. ΕΥΓΕΝΙΟΥ

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ

ΠΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

   Την Τετάρτη 6η Ιουνίου 2018, στον Ιερό Ενοριακό Ναό των Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων της πόλεως Ρεθύμνης, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγένιος τέλεσε Θεία Λειτουργία για τον πνευματικό επιστηριγμό των μαθητών που θα διαγωνισθούν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

 

   Μαζί με τον Επίσκοπό μας συλλειτούργησαν ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος, Αιδεσ. Πρωτ. Νικόλαος Νικηφόρος, και άλλοι κληρικοί της Μητροπόλεώς μας.

   Πολλοί ήταν οι μαθητές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της τοπικής μας Εκκλησίας και προσήλθαν για να συμμετάσχουν στη Θεία Λειτουργία, να προσκυνήσουν τις Τίμιες Κάρες των Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων και να λάβουν την Ευλογία και τη Χάρη του Θεού ενόψει του επίμοχθου σταδίου των Εξετάσεων.

   Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγένιος απηύθυνε πατρικές παραινέσεις προς τους μαθητές για την καλύτερη δυνατή πνευματική προετοιμασία τους απέναντι στις προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν πριν, κατά και μετά από τις Εξετάσεις.

   Δείτε παρακάτω το σχετικό οπτικοακουστικό υλικό.

 

 

 

ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ: ΠΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΙΝΕΣΕΙΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2018

 

 
© 2010 Ιερά Μητρόπολις Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, Ρέθυμνο, Κρήτη - Τηλεφωνικό Κέντρο 28310 22415 - Fax 28310 28557
 

Ρέθυμνο 

HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno 

Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
powered by HOTSoft.gr
internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες